Selasa, 24 Januari 2017

Minyak Herba Asmak Mini Mudah Dibawa

Hari ni saya nak kongsikan tips kepada pengguna yang mahu menggunakan Minyak Herba Asmak tetapi risau kerana saiznya yang besar. Jangan kuatir kerana, pihak Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) sudah pun bersedia untuk membantu memudahkan pengguna setia Minyak Herba Asmak.

Saya sendiri gunakan minyak ini ketika perlu dan sering dibawa kemana-mana kerana boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan. Waktu ketika Minyak Herba Asmak ini hanya ada di dalam botol yang bersaiz besar sahaja, agak susah sikit nak dimasukkan ke dalam poket atau pun beg. Disebabkan botol kaca dan besar, hanya boleh dimasukkan ke dalam beg yang besar sahaja.


Namun, bermula awal Oktober 2016 syarikat secara proaktif telah mengeluarkan Minyak Herba Asmak Mini dalam botol kecil dengan kapasiti minyak 10ml sebotol. Walaupun kecil namun ianya mempunyai permintaan yang tinggi sama seperti Minyak Herba Asmak botol besar yang mana kandungannya 30ml.

Saiz botol ini amat unik dan cantik. Ramai yang memberikan respon yang positif kerana bentuk yang cantik dan nampak eksklusif. Tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil dan mudah nak selit dalam poket atau pun masuk dalam beg sandang.  

Tips Berjimat

1. Beli combo Minyak Herba Asmak 30ml dan Minyak Herba Asmak Mini 10ml (RM55)
2. Habis Minyak Herba Asmak Mini, beli sahaja Minyak Herba Asmak 30ml dan refill botol kecil dengan Minyak Herba Asmak botol besar.
3. Lebih jimat dan dapat disimpan di rumah dan di bawa ke dalam beg untuk digunakan di luar rumah.


Oleh itu, kepada ibu-ibu yang sering bergerak ke luar rumah, amat sesuai dan digalakkan untuk memiliki kedua-dua jenis botol agar penggunaan minyak dapat dioptimumkan jika di luar rumah juga.

Minyak Herba Asmak, Titis, Sapu, Lega.

Sekian, selamat mencuba.