Isnin, 13 Februari 2017

Jus Asmak Gold Bantu Melegakan Batuk

Beberapa minggu lepas, Jus Asmak Gold secara tidak langsung telah keluar di dalam Berita TV 1 dan menunjukkan ianya telah diproses dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP dan ianya mempunyai standard dan piawaian yang telah diiktiraf. Oleh itu, jom lihat serba sedikit berkaitan dengan Jus Asmak Gold ini.

Asmak Gold sesuai sebagai pelengkap kepada Minyak Herba Asmak. Dan sesuai sekali untuk yang asmanya agak teruk. Boleh juga melegakan batuk,  kahak dan selsema, menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan kesihatan supaya lebih cergas dan aktif.


Produk : Jus Asmak Gold

Harga RM44/unit/350ml sebotol

Cara minum :

👨👩Dewasa
➡ Minum 2 kali sehari
➡ 10 ml sebelum sarapan dan 10 ml sebelum tidur. (1 sudu = 10 ml)

👧🏼👦Kanak-kanak
➡ umur 3- 6 tahun = setengah sudu
➡ umur 7- 12 tahun = 1 sudu

❌  Wanita mengandung tidak digalakkan untuk mengambil produk ini kerana mengandungi Dong Quai dan Licorice dimana bahan ini tersenarai didalam " Prohibited Ingredient List in Pregnancy"

✅  Boleh diambil oleh pesakit kencing manis ( stevia yang digunakan adalah pemanis semula jadi, tanpa kalori) dan darah tinggi.

❗  G6PD, Penyakit kekurangan enzim. G6PD tidak digalakkan untuk mengambil sembarangan produk. Perlu rujuk pakar kesihatan terlebih dahulu sekiranya ingin mengambil produk ini.

================
⛔ Pantang larang :

✅ Elakkan dari mengambil minuman yang berkafein, beralkokol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesanan yang lebih baik.

================
💝 Cadangan :

▶ Dinasihatkan untuk mengambil produk sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur.
▶ Minum banyak air kosong sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari
▶ Pengguna yang mempunyai penyakit yang berisiko tinggi, dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambil produk ini.

❣Selain dari fungsi utama, jus ini juga

Membantu mengurangkan kolesterol
⏺ Membantu mengawal gula dalam darah.

💟 Produk ini juga digalakkan diamalkan setiap hari.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan