Sabtu, 21 Januari 2017

Anak Asma Kronik Semakin Pulih Dengan Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd telah mendapat testimoni yang sangat bermakna daripada kisah ini. "Anak dimasukkan ke wad ICU beberapa hari menggunakan alat bantuan pernafasan. Dengan usia yang baru 7 tahun, sudah menggunakan pelbagai jenis ubat yang diberikan doktor kerana masalah asma kronik yang dihidapinya." Ini adalah pengalaman seorang ibu yang mempunyai anak yang telah disahkan penghidap asma kronik menceritakan serba ringkas mengenai anaknya.

Namun, masalah anaknya sudah semakin pulih apabila diberikan Minyak Herba Asma untuk digunakan kepada anak beliau. Walaupun tinggal jauh di Kuantan Pahang, beliau sanggup untuk mencuba minyak yang diyakini oleh kebanyakkan ibu bapa untuk digunakan sebagai penawar asma. Minyak Herba Asmak ini saya berikan kepada beliau untuk digunakan sebagai ikhtiar untuk menyembuhkan asma anaknya.



Saya kongsikan di sini testimoni yang saya perolehi daripada beliau untuk panduan kepada ibu bapa yang mahu mencuba dan mahu mencari penawar asma atau pun mahu menyembuhkan asma pada anak-anak khususnya yang berusia 7 tahun. Ini antara yang dilakukan ibu ini kepada anaknya. Walaupun terpaksa dimasukkan ke dalam hospital dan tidak dapat berjumpa untuk beberapa hari kerana diberikan pemantauan oleh doktor, beliau sangat kuat untuk menunggu.



Walaupun selepas anaknya keluar daripada ICU, beliau masih risau dan meminta pandangan saya apakah cara lain yang boleh beliau cuba untuk mengurangkan masalah asam anaknya kerana ibu ini tidak sanggup lagi melihat anaknya dimasukkan ke dalam hospital dan dipasangkan wayar kepada anaknya. 

Ubat doktor dah guna pelbagai jenis warna, dan anaknya sentiasa ke hospital menggunakan ambulan jika diserang asma. Saya pun mencadangkan juga kepada beliau untuk mencuba beberapa cara lain yang boleh dimakan atau pun memberikan kesan yang cepat kepada anaknya.

Namun selepas seminggu beliau menggunakan minyak herba asmak ini, saya diberitahu bahawa, anak beliau sudah tidak perlu ke hospital lagi. Saya pun terkejutlah sebab anaknya ada masalah asma kronik. Saya bertanyakan bagaimana beliau gunakan minyak ni dan macam mana doktor kata anaknya tak perlu lagi ke hospital.

Secara ringkasnya, selepas diberikan Minyak Herba Asmak ini, si Ibu kongsikan cara penggunaan minyak ini kepada saya. Beliau menyapukan Minyak Herba Asmak ini keseluruh badan anaknya setiap hari dengan kerap. Sehinggalah beliau kata, anaknya boleh bergerak dan nampak ceria tak seperti sebelum ini, tak larat nak bangun.

Jadi, pada hari temujanji dengan doktor, bila diperiksa, anaknya yang berusia 7 tahun dan mempunyai masalah asma kronik tersebut sudah tidak perlu lagi ditahan di hospital kerana paru-parunya di dapati sudah 'clear' dan ada perubahan yang positif.

Disebabkan itu, beliau sangat gembira dan memberikan maklum balas untuk dikongsikan kepada ibu bapa yang mempunyai anak yang juga diserang masalah asma kronik. Jadi jangan ragu untuk mencuba Minyak Herba Asmak keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd ini. InshaAllah bila kita berikhtiar, masalah yang kita hadapi akan dipermudahkan dan ditunjukkan jalan yang lebih  baik.
























Boleh terus lihat testimoni yang diberikan si Ibu ini di sini

TESTIMONI ANAK YANG MENGHIDAPI ASMA KRONIK SELEPAS MENGGUNAKAN MINYAK HERBA ASMAK keluaran MINYAK HERBA ASMA MUJARAB SDN BHD.

Nak cuba Minyak Herba Asmak?

Ingin mencuba Minyak Herba Asmak? Terus hubungi saya di

FACEBOOK:

PAGE FACEBOOK : 

atau pun terus Whatsapp/Call/SMS ke nombor berikut

017 364 7442